De cara al bon temps tots ens en recordem d’un accessori imprescindible si volem disposar d’una bona ombra amb la nostra autocaravana o camper: el toldo o el tendal. 

A TAC Caravaning pots trobar tendals de les marques Fiamma i Thule (trobareu pròximament una entrada al bloc amb mes informació sobre els models de Thule) juntament amb tota la extensa gama d’accessoris de la que disposen per la seva instal·lació. 

Toldo Fiamma F45 Camper Tac Caravaning

Tendals Fiamma

Dins de la varietat de tendals Fiamma destaquem, com a mes comuns en el caravàning, dos grans grup, segons on vagi instal·lat: els d’instal·lació en paret i els d’instal·lació en sostre.

Fiamma per instal·lació en sostre

En aquest grup trobem els tendals que utilitzen les guies del sostre del nostre vehicle per a anclar-los, sense necessitat de cap perforació en alguns casos. Els models estàndard s’accionen mitjançant una manovella de manera manual, però estan disponibles en versió motoritzada de manera opcional. 

Les longituds disponibles van des dels 290 cm als 490 cm o els 270 pels models van. Tots ells van equipats amb potes per a recolzar-los un cop oberts.

Colors Toldos Fiamma

 

Les carcasses son d’alumini reforçat i molt lleuger i els podem trobar en tres acabats exteriors, segons models: Polar WhiteTitanium o Deep Black. 

 

 

 

La lona és de tipus vinílic, resistent als raigs UV i es pot netejar fàcilment. És anti fongs i el disseny està imprès en els dos costats de la tela.

Tota la sèrie Fiamma d’instal·lació en sostre està disponible en 2 colors: Royal Grey o Royal Blue i, com a opció, es pot instal·lar una tira LED exterior per a una millor il·luminació.

 

Els models de tendals per muntatge en sostre que podem trobar en aquest grups son: 

Els F80S

Aquest toldo te una secció molt reduïda per tal de no augmentar gaire l’alçada del vehicle un cop instal·lat. A més, el F80 disposa de mes de 45 kits diferents per adaptar-se perfectament a cada vehicle.

Com a opció podem montar un kit de llums LED i està disponible amb el motor automàtic elèctric.

Fiamma F80s

Els F65L

F65L

Els models F65 son una versió mes robusta si necessitem una longitud de fins a 490 cm y també volem que sigui el mes compacte possible.

La tapa reforzada i les tapes d’alumini laterals estan disponibles com a recanvis i podem instal·lar-hi, de manera opcional, el kit de llums LED i el kit de motor elèctric.

 

 

 

 

 

Els F65EAGLE

Aquest model és, de serie, elèctric i s’acciona mitjançant un polsador que es pot instal·lar a la paret.

També disposa d’un sistema de detecció del vent que permet que es plegui automàticament si detecta vent fort i així, per tant, evitar que el tendal es faci malbé.

Inclou un sistema de braços que no necessiten de suports verticals ancorats a terra. L’angle d’inclinació dels braços està fixat a 10 graus pero es variable, dels 5 als 17 graus.

 

Els F40van

f40vanTendal específic per a monovolums i furgonetes de petit tamany.

Utilitza els ancoratges integrats al vehicle i ocupa molt poc espai.

 

 

 

 

 

 

Pel que fa als accessoris disponible podem trobar tancaments per convertir el tendal en una habitació exterior annexa al nostre vehicle com el Privacy Room. 

f40privacy

 

Esperem haver resolt alguns dubtes sobre la extensa gamma de tendals Fiamma. Si encara us en queda algun no dubteu en contactar-nos!