Accessoris per autocaravanes Ulldecona

Contactar ara

Taller multimarca expert en accessoris per autocaravanes Ulldecona

TAC Caravaning som un taller multimarca familiar amb una llarga trajectòria en el sector del caravaning i un ampli catàleg d'accessoris i distribuïdors com Ambati, Fiamma, Inaca, Reimo, Thule, Triango, Truma o Webasto entre altres.

En el nostre taller multimarca instal·lem tota mena d'accessoris per autocaravanes i caravanes: aire condicionat Webasto, Dometic i Viesa, calefacció a gas Truma i calefacció dièsel Webasto com els models AirTop 2000, Dual Top i ThermoTop.

Tendal Fiamma i Thule Omnistor, portabicicletes Fiamma, portamotos Alko, tanques de seguretat Safe Door Fiamma i IMC-Creations, segona bateria AGM i Liti, caldera de gas Truma i caldera elèctrica Whale, neveres Dometic, Thetford i neveres de compressor 12V Isotherm Webasto, sistemes de so i navegació GPS, càmeres de marxa enrere i sensors d'aparcament, claraboies i finestres Polyplastic, Dometic, portons Dometic i Thetford, WC químic Thetford i Porta-Potti, cuines, generadors de gasolina i generadors de gas.

Instal·lació de plaques solars, bateries AGM i Liti, Booster, carregadors i convertidors d'ona sinodal pura, treballem amb marques com Whisper Power i NDS. Instal·lació d'antenes omnidireccionals Teleco i antenes parabòliques Oyster.

Accessoris per autocaravanes Ulldecona

Treballs de taller Ulldecona