TAC Caravaning

TAC Caravaning som una empresa del sector del caravaning dedicada a la reparació multimarca, venda de vehicles d’ocasió, venda i muntatge d’accessoris i recanvis d’autocaravanes, caravanes i campers.

Som un taller multimarca familiar amb una llarga trajectòria en el sector del caravaning. El nostre treball consisteix en la reparació d’autocaravanes, caravanes i campers i en la instal·lació del que necessitis per a la teva autocaravana.

Per tant ens podríem definir com un taller de reparació i instal·lació d’equips i accessoris per a autocaravanes.

Taller TAC Caravaning
Taller caravaning

Fem reparacions de tota mena, instal·lem accessoris i restaurem peces que han quedat obsoletes, com per exemple para-xocs, o embellidors que estan fora d’estoc i ja no poden trobar-se en el mercat.

Ens apassiona solucionar problemes grans i petits i ens satisfà el treball ben fet.

A la nostra botiga podràs trobar els accessoris que necessitis per a la teva caravana, autocaravana o camper. Comptem amb un gran nombre de proveïdors i fabricadors, per la qual cosa si no disposem d’algun article a la nostra botiga el podem encarregar fàcil i ràpidament.

Tienda caravaning
Al nostre equip de mecànics ens agrada estar al dia de les diferents tecnologies, per la qual cosa periòdicament fem cursos per a la instal·lació dels productes que oferim.