De cara al bon temps tots ens en recordem d’un accessori imprescindible si volem disposar d’una bona ombra amb la nostra autocaravana o camper: el toldo o el tendal. 

A TAC Caravaning pots trobar tendals de les marques Fiamma Thule (trobareu pròximament una entrada al bloc amb mes informació sobre els models de Thule) juntament amb tota la extensa gama d’accessoris de la que disposen per la seva instal·lació. 

Toldo Fiamma F45 Camper Tac Caravaning

Tendals Fiamma

Dins de la varietat de tendals Fiamma destaquem, com a mes comuns en el caravàning, dos grans grup, segons on vagi instal·lat: els d’instal·lació en paret i els d’instal·lació en sostre

Fiamma per instal·lació en paret 

En aquest grup trobem els tendals que van collats al lateral de la autocaravana, caravana o, en alguns models de sostre alt, campers. Els models estàndard s’accionen mitjançant una manovella de manera manual, però estan disponibles en versió motoritzada de manera opcional. 

Les longituds disponibles van des de els 190 cm als 550 cm i, segons model, van equipats amb potes per a recolzar-los un cop oberts o s’aguanten per si sols. 

Colors Toldos Fiamma

 

Les carcasses son d’alumini reforçat i molt lleuger i els podem trobar en tres acabats exteriors, segons models: Polar WhiteTitanium o Deep Black.  

 

 

 

Colors de tela dels toldos Fiamma

La lona és de tipus vinílic, resistent als raigs UV i es pot netejar fàcilment. És anti fongs i el disseny està imprès en els dos costats de la tela.

Tota la sèrie F45 esta disponible en 5 colors diferents: Royal Grey, Royal Blue, Sahara, Evergreen, Bordeaux. Els F70 nomes en colors Royal Grey i Royal Blue i, com a opció, es pot instal·lar una tira LED exterior per a una millor il·luminació.

 

 

 

Els models de tendals per muntatge en paret que podem trobar en aquest grups son: 

Els F45S

El model estàndard de la marca italiana i adaptable a gairebé qualsevol vehicle. Els trobem en versions de 190 cm fins els 450 cm. Si necessitem una llarga superior haurem d’optar pel F45L amb longituds de 450 cm fins els 550 cm que disposen duna estructura mereforçada. 

Els F45S VW T5/T6

Especialment pensat per les Volkswagen T5 o T6. Inclou els suports necessaris per la seva instal·lació. 

Els F45S PSA

Especialment pensat pels monovolums PSA: Citroën, Opel / Vauxhall, Peugeot i Toyota. 

Els F45EAGLE

La gamma automàtica i sense potes de suport. Son tendals que disposen d’una electrònica que els permet plegar-se en situacions de vent fort de manera totalment automàtica. S’alimenten amb les bateries de la nostra autocaravana, a 12 V.

Els F70

Fiamma F70

Els models F70 son una versió mes solida al estar construïts en una sola peça.

Disponibles en dos colors, el Royal Grey i el Royal Blue, només per a longituds de 400 cm i 450 cm.

 

 

 

Pel que fa als accessoris disponible podem trobar tancaments per convertir el tendal en una habitació exterior annexa al nostre vehicle com el Privacy Room. 

Privacy Room

 

El Privacy Room està format per un panell frontal amb una finestra i una porta d’entrada, dos panells laterals amb finestres enrotllables i mosquiteres, un kit de cortines per a totes les finestres, el sistema de fixació i una bossa per a guardar-ho tot. Plegat ocupa uns 140x27x40 cm, aproximadament.

Esperem haver resolt alguns dubtes sobre la extensa gamma de tendals Fiamma. Si encara us en queda algun no dubteu en contactar-nos! 

Analitzarem  els de muntatge en paret en un proper post.