Accessoris per autocaravanes Quart de Poblet

Contactar ara

Taller multimarca expert en accessoris per autocaravanes Quart de Poblet

TAC Caravaning som un taller multimarca familiar amb una llarga trajectòria en el sector del caravaning i un ampli catàleg d'accessoris i distribuïdors com Ambati, Fiamma, Inaca, Reimo, Thule, Triango, Truma o Webasto entre altres.

En el nostre taller multimarca instal·lem tota mena d'accessoris per autocaravanes i caravanes: aire condicionat Webasto, Dometic i Viesa, calefacció a gas Truma i calefacció dièsel Webasto com els models AirTop 2000, Dual Top i ThermoTop.

Tendal Fiamma i Thule Omnistor, portabicicletes Fiamma, portamotos Alko, tanques de seguretat Safe Door Fiamma i IMC-Creations, segona bateria AGM i Liti, caldera de gas Truma i caldera elèctrica Whale, neveres Dometic, Thetford i neveres de compressor 12V Isotherm Webasto, sistemes de so i navegació GPS, càmeres de marxa enrere i sensors d'aparcament, claraboies i finestres Polyplastic, Dometic, portons Dometic i Thetford, WC químic Thetford i Porta-Potti, cuines, generadors de gasolina i generadors de gas.

Instal·lació de plaques solars, bateries AGM i Liti, Booster, carregadors i convertidors d'ona sinodal pura, treballem amb marques com Whisper Power i NDS. Instal·lació d'antenes omnidireccionals Teleco i antenes parabòliques Oyster.

Accessoris per autocaravanes Quart de Poblet

Treballs de taller Quart de Poblet