Política de privacitat

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: TAC Caravaning, S.L.
Finalitat: Gestió de la relació amb els potencials clients
Legitimació:
  • Consentiment de l’interessat.
Destinataris: No se cediran dades tercers, excepte obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament
Procedència: El propi interessat.
Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web: www.taccaravaning.com

¿Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: TAC Caravaning, S.L. – NIF: B65213951

Direcció postal: Ctra. de Barcelona, num 152 (N-340 km. 1218 Polígon Industrial d, 08793 Avinyó Nou, Barcelona

Telèfon: +34938174025

Correu electrònic: tac@taccaravaning.com

¿Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En TAC Caravaning, S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de realitzar la gestió dels serveis sol·licitats, així com enviar comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis.

¿Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, i en el seu cas, durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

¿Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Consentiment de l’interessat: L’usuari consent el tractament de les seves dades per a la finalitat indicada.

¿A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

¿Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

¿Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en TAC Caravaning, S.L. estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, TAC Caravaning, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

¿COM HEM OBTINGUT LES SEVES DADES?

Les dades personals que tractem en TAC Caravaning, S.L. procedeixen del propi interessat.

Les categories de dades que es tracten són:

  • Dades identificatives
  • Adreces postals i electròniques
  • Informació comercial

No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).